Чакра лечебна гривна

59BGN 29BGN

+ КУПЕТЕ СЕГА и вземете безплатна тибетска музика за пречистване на чакра и медитация (€ 34,9)

➡️ 7 камъка чакра за всяка енергийна чакра във вашето тяло

➡️ помага за почистване на чакри и разрешаване на блокирани маршрути за чакра

➡️ Почувствайте невероятната енергия на Вселената, от която сте част и възстановете баланса във вашите чакри с тази гривна от 7 чакри

Защо трябва да се грижим за чакрите?

Енергията на нашето тяло е концентрирана в 7 различни енергийни кръстовища, наречени чакри. Наличието на чисти и здравословни чакри е важно за добрия енергиен поток и доброто ни състояние, тъй като те са разположени на важно място на нашето тяло.

Цветните мъниста съответстват на различни чакри. Можете да получите повече енергия и когато правите йога или медитация, имате по-добри резултати.

Чакрите са важни енергийни центрове в нашите тела, източник на благополучие и вътрешен мир. Правени са много изследвания, потвърждаващи значението на чистите и здрави чакри. Почистете чакрите си с тази гривна където и да отидете.

Свойства:

Лава камъни
Черните камъни върху гривната са камъни от лава, които сами по себе си притежават невероятни свойства за благосъстояние. Освен това те абсорбират етерични масла, което прави гривната перфектен спътник за приятна миризма.

Чакри камъни
Всяка чакра с мънисто на гривната представлява и резонира със съответната енергийна чакра в нашето тяло.

✅ Увеличете енергийния поток

✅ Увеличете благосъстоянието

✅ Изглеждайте добре и се чувствайте добре

✅ унисекс

✅ перфектен подарък

✅ Вътрешната дължина е 6,7 инча и е еластична. Подхожда на повечето размери.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
419 Клиенти препоръчват

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Изглежда много хубаво. Камъните са привлекателни и докато съм скептичен към балансирането на чакрите, носенето им ме прави спокоен. Аз също използвам капка или две успокояващи масла и лава камъните задържат аромата за ден-два. Безплатната тибетска пееща музикална купа, която получавате, е страхотен бонус!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Занимавам се с много работа в областта на енергетиката, медиум, кристал, рейки и тунинг вилици. Един от клиентите ми даде тази гривна. Толкова обичам гривната. Енергията е много балансирана. Кристалните чакри са автентични и изчистват енергията ми след работа с клиенти. Скалата от лава подпомага заземяването, от което всеки се нуждае през цялото време с непрекъснато нарастващата енергия, заливаща планетата в светлина и надстройките на ДНК, които получаваме. Чантата за съхранение, с която е доставена, е много хубава. Цената също е разумна. Ще поръчам повече от тях като подаръци.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Бърза доставка и точно това, което исках. Мисля, че мънистата изглеждат много по-добре. Лично аз се притесних , че ще изглеждат фалшиви, но изглеждат много хубави!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Тази гривна е толкова хубава! Обичам всички различни камъни и колко хубаво изглеждат заедно. Камъните от лава са чудесни за използване на етеричните масла върху тях. Само няколко капки олио и за всяко топче лава е достатъчно, че миризмата да продължи 2 дни! Работата беше малко стресираща, затова използвах ментово масло, за да улесня напрежението си през деня. Използвах и малко масло от лимонова трева, когато излязох една вечер, за да отблъсна комарите и тя работи!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Винаги нося 4 или 5 гривни всеки ден и това е чудесно допълнение. Камъните са ярки и изглеждат наистина хубаво.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Тази гривна е толкова красива! Избрах гривната с многоцветните камъни. Другите ми гривни всички са от един камък, така че ми хареса разнообразието от различни камъни. Гривната също ми пасва много.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Клиенти препоръчват

Много интересно и атрактивно парче. Имам 6,5 “китка и пасва перфектно. Просто достатъчно дава да се движи около сантиметър. Слагам около 7 различни масла в топчетата лава, създавайки много спокойна смес. Цялата комбинация от черни топчета лава, чакри и топчета от масла , наистина ми помага да се чувствам по-заземен, уравновесен, спокоен и пр. Вече получих няколко комплимента ,а го имам само от 2 дни.

1 2 … 11 >